Hai cu antisemitismul

Ilan Laufer, un evreu, se plange in mod public cum ca este jignit si amenintat pe motive de facut declaratii de sutinere pesediste si evident ca in toate jignirile ce ii sunt aduse, cuvintele jidan si evreu imputit sunt folosite in mod constant si cu inversunare.

Scotand din context imputit si restul jignirilor, cum plm sa spui ca te-a jignit Gigel numindu-te evreu??? Cum? Nu asta esti? Ai fi poftit sa ti se spuna cu patos baaa, romane, in loc de baa evreule?

In fine, omul a facut ceva plangeri, a dat peste cap oftand melodramatic ochii sai de evreu si cam atat. Nu bag in seama zvonurile conform caruia distinsul sau tata, evreul Dan Laufer, distins medic stomatolog, ar fi bulit dintii mai multor pacienti. Poate ca da, poate ca nu, nu vorbim daca nu avem dovezi. Pun pariu ca si domnia sa s-ar simti atins daca cineva l-ar face evreu. Dar oameni buni, asta sunteti de cel putin 2000 de ani incoace! Ne mai adaptam si noi vremurilor si incetam sa ne mai dam raniti cand chiar nu e cazul, ca vai, noi suntem persecutati si Auschwitz si Birkenau si Antonescu? Hai ca se poate, faceti un efort…

 

 

Author: Anamaria

Share This Post On

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *