Despre

Sunt Anamaria Ungureanu, am 36 de ani, un copil aproape major, un sot si in cocker. Pasiunea pentru litere m-a determinat sa termin un liceu cu profil filologic si predare bilingva. M-am specializat in istoria artelor si mi-am pregatit admiterea la facultate cu Mircea Eliade si a lui Istorie a Religiilor. Am terminat Wimbledon College of Art si m-am intors acasa. Scriu pe acest blog din data de 16 Decembrie 2012 si cu o pauza de 3 luni din motive personale, am avut grija sa scriu zilnic.

Am dezvoltat in timp o mare pasiune pentru gatit, am absolvit colegiul Le Cordon Bleu din Franta, insa nu am profesat niciodata in domeniu. Am gatit doar in cadru privat, pe baza de recomandari si stiu ca am reusit sa transfer pasiunea mea pentru arta in farfuriile clientilor.

Ador Romania, nu oamenii ei ci locurile, peisajele. Ador sa fac poze, sunt amintirile care nu ma vor parasi nici cand voi imbatrani, o data pe saptamana imi fac timp sa colind Bucurestiul si sa surprind in imagini case vechi, pomi, peisaje schimbatoare de la o zi la alta, emotii.

Imi place sa citesc, ma mir ca inca nu port ochelari de la cate sute de carti am citit. `Citesc si acum cu aceeasi frenezie, hoinaresc singura prin librarii, mi se pare ca nu imi cumpar niciodata destule carti si ca nu am niciodata timp sa le citesc pe toate pe indelete.

Sunt dependenta de cafeaua mare de dimineata, de telefoanele mele, de Kindle-ul meu, de MacBook-ul meu, de iubirea copilului meu, de picturi si filme vechi. Si de acest blog.