Si inca una cu evrei

“Sesizarea Centrului pentru Monitorizare si Combaterea Antisemitismului:

MCA România consideră gestul primarului Radu Mazăre, cel de a se prezenta public și in fața judecătorilor cu o infatisare (tunsoare, mustata) care o copiază pe cea a lui Adolf Hiltler ca fiind scandalos si provocator. La numai două zile după ce un cetatean roman, etnic german, a devenit Presedintele Romaniei, primarul Radu Mazăre a apărut public cu o tunsoare de tip Adolf Hitler. Este o dovadă, credem noi, de sfidare deliberata care sustine atat solicitarile noastre repetate cu privire la promulgarea Legii 107/2006, in ultima ei forma modificata cat si avertizarile noastre repetate cu privire la tolerarea unor astfel de aparitii publice a unor functionari publici care sunt retribuiti inclusiv din taxele si impozitele platite de toti cetatenii romani, indiferent de apartenenta lor etnica, religioasa, etc.”

No shit! Nu ma innebuniti! Bai baieti, voi chiar ati luat-o razna de-a binelea? As fi avut aceeasi reactie chiar daca nu ati fi fost evrei ci papuasi sau brazilieni. Voi va auziti ce spuneti? Parctic va simtiti jigniti ca Mazare, un semi-mos libidinos in fata caruia se umezesc pizdutele dornice de afirmare, are o tunsoare cu cararea pe dreapta? Bai, ce-i cu voi? Daca o avea pe stanga nu mai era o aluzie la Hitler sau cum, ca nu ma prind?

Oare nu mai bine va concentrati voi pe treaba aia dubioasa cu Palestina si o lasati asa cum a picat pana nu picati voi in derizoriu mai rau decat e cazul? Zic si eu, nu e musai sa ma luati in seama, sunt o antisemita cunoscuta. Joke.

Author: Anamaria

Share This Post On

1 Comment

  1. mazare e un cretin, asta se stie. e aiurea sa apari costumat ca hitler, primar fiind. insa de aici pana sa ne dam cu curl de pamant ca vai bietii evrei, e cale lunga rau. si nu-s antisemit decat cand se cere.

    Îți place sau nu? Thumb up 3 Thumb down 1

    Post a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *