Macelarii bune in Bucuresti

De-a lungul timpului m-am lovit deseori de problema procurarii carnii pentru consum propriu. Timpul scurt si volumul mare de munca nu imi permit sa alerg prin tot Bucurestiul dupa produsele cele mai bune. Si asta m-a costat. Nu odata am aruncat toata mancarea aflata in diverse stadii de pregatire tocmai din cauza carnii. Am aruncat o oala de ciorba pentru ca de-abia la final s-a simtit mirosul, am aruncat carnea tocata cu care vroiam sa fac musaka si multe altele. Acum cativa ani am descoperit ceea ce cred eu ca este cea mai buna macelarie din Bucuresti. Se afla in zona pietei Trapezului chiar pe strada cu acelasi nume, cum treci de biserica si de blocuri, in capat dai de ea. E mare. Lumea-i zice La bulgari. Intr-adevar, bunicii proprietarului erau bulgari asa cum sunt majoritatea locuitorilor di zona de case. Acolo erau pe vremuri vechile gradini de legume bulgaresti ale capitalei. Ei bine, patronul desi tanar, nu s-a apucat ca alti disperat de viata sa bage cacaturi in carne, sa o injecteze, sa faca amestecul de mici cu bicarbonat si alte asemenea mizerii. Nu! El a lasat carnea asa cum e. Stiu sigur cine cumpara carne de la el pentru ca in nenumarate randuri am cumparat chiar eu pentru persoanele cu pricina. Stiu ce interlopi si ce vedete vin sa ia carne proaspata. Anul trecut de Paste am stat la o coada infernala 2 ore, ca pe vremea raposatului in conditiile in care la piata Trapezului in macelaria de acolo batea vantul. Micii se cumpara cate 20-80 de bucati odata. Si ce mici!!! Mari cat palma si pe gratar raman la fel de frumosi, nu se umfla . Sunt cu carne de oaie intotdeauna adica nu se abate de la reteta. Carnatii proaspeti pe pui, porc sau oaie sunt cei mai buni pe care i-am mancat vreodata. Deci se poate. Imi pare extrem de rau ca nu stiu cum se numeste exact firma pentru ca merita reclama cu siguranta. Asadar se pot face afaceri si fara sa fraieresti clientul. De aceea din toate punctele de vedere eu recomand macelaria asta.

Author: Anamaria

Share This Post On

14 Comments

  1. Chiar ma gandeam acum vreo 2 zile sa te intreb aici de o macelarie dar mi-a fost lene :)). Astia au si vita de calitate (cu un grad adecvat de “marmorare”, ca sa fie si maturata am renuntat sa mai sper)? De cel putin 3-4 ani caut o sursa stabila de carne de vita si am gasit in cel mai fericit caz doar ocazional. Doar la metro au (vidata si importata din Argentina), dar e la niste preturi la care prefer sa ma duc direct la steak house la marriott.

    Îți place sau nu? Thumb up 1 Thumb down 3

    Post a Reply
  2. Hai scuze ca raspund cu asa intarziere. Mai au! Sa stii ca eu cumpar pentru toti clientii mei numai de la ăstia. Nu am nici un interes sa-i laud pt ca patronul nu ma cunoaste si nu imi da nimic gratis dar chiar sunt cei mai tari. Pulpa de vita fara os este 26 de lei kg. Am aflat de curand de ce au carne atat de proaspata: au propria lor ferma. Uneori carnea de porc e usor sangerie tocmai pt ca porcul a fost taiat cu maxim 12 ore inainte. Deci mai proaspat de atat nu cred ca se poate. Toti clientii mei mananca de la macelaria asta si am recomandat-o chiar si Adrianei Stere de la Protv chiar daca dansa sta cam departe de piata trapezului.

    Îți place sau nu? Thumb up 5 Thumb down 2

    Post a Reply
  3. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3

    Post a Reply
  4. Muschiul nu mai stiu exact cat este dar oricum ceva pana in 40 de lei. Antricoate si vrabioare ca cea de sus aveau la in moment dat dar nu au mereu. Sau nu aveau cand am fost eu ceea ce probabil inseamna ca le vandusera deja. De taiat iti taie ei ce si cum vrei. Le zici si nu e o problema. Eu cel putin nu am avut niciodata probleme. Daca si cand gasesti antricoate si vrabioare sa stii ca arata mult mai frumos decat aia din mijloc sus din linkul tau. Cel mei ok ar fi sa te duci sa vezi. Incearca sa te duci sambata sau in cursul saptamanii pana in 16. Eviti aglomeratia

    Îți place sau nu? Thumb up 2 Thumb down 1

    Post a Reply
  5. Incerc sa ajung sapt asta… Daca nu au vita cum vreau o sa ma consolez cu niste mici :))

    Îți place sau nu? Thumb up 1 Thumb down 1

    Post a Reply
  6. …stau chiar langa macelarie…pe Trapezului. Patron este nea Petrica si doamna Stefania. Am inteles ca mai au un magazin prin Militari. Carnea proaspata provine din ferma proprie.Nu exista stoc de carne. Ea este adusa si de 10 ori pe zi din abatorul propriu in functie de vanzare. Carnatii, mici sunt productie proprie. Numele firmei este ceva de genul “Petricarn”sau cam asa ceva dar toata lumea il stie de “bulgarul”. Pofta buna!

    Îți place sau nu? Thumb up 3 Thumb down 1

    Post a Reply
  7. Buna,

    imi poate spune cineva numele exact al carmangeriei de care vorbiti? m-ar ajuta sa fie cea din Militari pt ca stau in Dr Taberei si imi este mai usor de ajuns.
    Va multumesc anticipat!

    Îți place sau nu? Thumb up 1 Thumb down 3

    Post a Reply
  8. SC Petricom Prod SRL

    Îți place sau nu? Thumb up 3 Thumb down 1

    Post a Reply
  9. A gasit cineva macelaria Petricom din Militari ?

    Îți place sau nu? Thumb up 2 Thumb down 2

    Post a Reply
    • Am intrebat la macelaria din Trapezului daca mai au un magazin in alta zona si au spus ca cel din Trapezului este singurul. Nu exista un altul in Drumul Taberei.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 1

      Post a Reply
  10. Au inceput sa bage si ei bicarbonat in mici. Am luat de 1 dec si cu vreo 3 saptamani inainte.Se simtea bicarbonatul destul de puternic.
    In rest oaia e f ok daca nimeresti o bucata fara prea multe pielite.

    Punctul forte mi se pare vita/vitelul.

    Îți place sau nu? Thumb up 3 Thumb down 2

    Post a Reply
  11. Aveți idee daca e deschis duminica?
    P.s. Foarte fain articolul! Te inteleg perfect – mereu in căutarea unui furnizor de carne buna. Ii voi da o șansa acestui loc.

    Îți place sau nu? Thumb up 0 Thumb down 1

    Post a Reply
  12. I must say you have hi quality articles here. Your posts can go viral.
    You need initial boost only. How to get massive traffic?
    Search for: Murgrabia’s tools go viral

    Îți place sau nu? Thumb up 0 Thumb down 0

    Post a Reply

Leave a Reply to Raluca Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *